Tilmeld nyhedsbrev Nordea Kredit BoligNyt

Nordea Kredit BoligNyt - tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmelding til Nordea Kredit BoligNyt

Er du interesseret i, hvad der rører sig på boligmarkedet, og vil du gerne holde dig opdateret om de seneste tendenser på rentemarkedet?

Synes du, det er spændende at læse om tips og tricks ved boligfinansiering, at få gode råd om lånevalg, og at høre om vores forventninger til fremtiden?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev 'Nordea Kredit BoligNyt'.

HUSK at bekræfte din tilmelding via det tilsendte link på E-mail

Ved at klikke på ”Send” giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og derved opsige dit abonnement. Husk at acceptere bekræftelsesmailen, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Vilkår

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, oplyser du dit navn og e-mail, så vi kan sende nyhedsbrevet til dig. Hvis du vil afmelde dig nyhedsbrevet, skal du klikke på ”afmeld” i bunden af mailen som du modtager med nyhedsbrevet. Hvis du afmelder dit abonnement på vores nyhedsbrev sletter vi dine personoplysninger som du har oplyst til os I den forbindelse. Du kan læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger i Nordea Kredits Politik om databehandling på vores hjemmeside