2019_06 Nordea BoligPuls - et godt alternativ til realkeditlån

Henrik Sander Jantzen Henrik Sander Jantzen

Overvejer du at købe en ejerbolig, omlægge dit eksisterende lån eller optage et tillægslån? Så kan Nordea BoligPuls være et interessant alternativ til realkreditlånet.

Nordea BoligPuls er et banklån med variabel rente, som giver dig mulighed for på én gang at udnytte den lave variable rente og samtidig få frihed og fleksibilitet.

Lånet giver således mulighed for afdragsfrihed – og du bestemmer selv, hvornår afdragsfriheden skal sættes i gang. Du kan også nedbringe eller indfri lånet uden omkostninger, hvis du ønsker det.

Er renten eller kursen vigtigst, når man vælger realkreditlån?

Find det rigtige lån

Når du skal vælge lån, er det vigtigt, at lånet passer til dig og din families ønsker og planer. Derfor bør du som minimum altid overveje følgende:

 • Hvad er dine forventninger til renten - og hvor risikovillig er du?
 • Hvilke planer har du for boligen?
 • Hvilke planer har du for gælden?

På Nordea.dk kan du se Nordeas renteforventninger og selv lave beregninger, der giver dig et økonomisk overblik. Er du allerede kunde i Nordea, kan du også foretage en beregning i eBolig.

Ønsker du personlig rådgivning, er du naturligvis altid velkommen til at kontante os på 70 33 33 33.

Få flere artikler med relevans for boligejere ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev Nordea Kredit BoligNyt lige her.

Fakta om BoligPuls

 • For lån i ejerboliger er belåningsgrænsen 80% af boligens værdi, uanset om lånet er med eller uden afvikling.
 • For lån i fritidshuse er belåningsgrænsen 75% af boligens værdi, hvis lånet er med afvikling. Ved afdragsfrihed skal den afdragsfrie del holdes indenfor 60% af boligens værdi. Er belåningen over 60%, skal den del af belåningen være med afvikling.
 • Du kan vælge afdragsfrihed i op til 10 år mod et ekstra variabelt rentetillæg. Afdragsfriheden behøver ikke at begynde, når lånet udbetales, men kan til- og fravælges i lånets løbetid.
 • Nordea BoligPuls har variabel rente og følger CIBOR3* tillagt et individuelt variabelt rentetillæg:
  • Renten tilpasses den tredjesidste bankdag i marts, juni, september og december.
  • Størrelsen på det individuelle variable rentetillæg afhænger af lånets placering i ejendommen, og om lånet er med eller uden afdrag.
  • Det variable rentetillæg genforhandles som udgangspunkt hvert 10. år.
 • Du kan nedbringe lånet helt eller delvist, når det passer dig.

Du kan få det fulde overblik på nordea.dk

Faktaboks

CIBOR står for Copenhagen Inter Bank Offered Rate og er den rentesats, som en bank er villig til at udlåne danske kroner for en fastsat periode på eksempelvis tre måneders til en anden økonomisk solid bank. Finans Danmark administrerer reglerne for fastsættelse af CIBOR, og satserne offentliggøres dagligt på Nasdaq Copenhagens og Finans Danmarks hjemmesider.

eBolig er Nordeas onlineberegner til omlægning og refinansiering af boliglån.