2018_12_Boligejere med rentetilpasningslån skal snart beslutte sig

Den historisk renteudvikling

Fristen nærmer sig for boligejere med rentetilpasningslån, der skal have ny rente den 1. april 2019

Boligejere med rentetilpasningslån, der skal have ny rente den 1. april 2019, skal snart beslutte, hvad der skal ske med deres lån. Fristen for at ændre på antallet af år mellem rentetilpasningerne er nemlig den 31. januar 2019. Vi kan kontaktes på telefon 7033 0130 mellem kl. 8 og 20 eller via chatten i netbank.

Boligejere, der er tilfreds med deres nuværende lån, behøver ikke foretager sig noget, da lånet automatisk refinansieres.

Få 30 afdragsfrie år på dit realkreditlån

Renteprognose Der holdes auktion i februar 2019. Resultatet har betydning for boligejere med rentetilpasningslån, der får ny rente den 1. april 2019

Overordnede anbefalinger

Boligejere med F1-lån
Vi anbefaler, at boligejere med F1-lån omlægger til et F3- og F5-lån ved den kommende auktion med mindre familien har flytteplaner. Det koster et gebyr på 500 kr. at ændre på refinansieringsperioden.

Boligejere med F3- og F5-lån
Vi anbefaler, at boligejere med F3- og F5-lån beholder deres lån. Er man bekymret for højere renter, anbefaler vi, at man skifter F3-lånet ud med et F5-lån eller omlægge til et fastforrentet lån.

Boligejere med afdragsfrie lån
Vi anbefaler, at boligejerne bruger de lave renter til at afdrage hurtigere på deres gæld. Man bør altid afdrage den dyreste gæld først, hvilket normalt betyder, at eventuelle banklån afvikles før realkreditgælden.

Du kan læse mere om den kommende refinansiering af rentetilpasningslån på nordea.dk